X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar
X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar

1 Temmuz 2023 Tarihinden İtibaren Fiyat Güncellemesi Hk.

AnasayfaHaberiniz Olsun.1 Temmuz 2023 Tarihinden İtibaren Fiyat Güncel...

"Yer Sağlayıcı (Barındırma) Ücretleri" ve "Yazılım Lisans Ücretleri" hususları hakkında gelişmelerden sizleri haberdar etmek istedik. Hizmetlerimizi değerlendirdiğiniz ve bizi tercih ettiğiniz için siz değerli müşterilerimize teşekkürlerimizi içtenlikle iletiyoruz. 2018 yılından beri sektördeki sürekli değişimlere rağmen sizlere kesintisiz hizmet vermeyi ilke edindik ve bu süre zarfında bize gösterdiğiniz desteği hiçbir zaman unutmadık.

Ancak, ülkemizde ve global ölçekte yaşanan ekonomik oluşumlar, ticaretin her alanını olduğu gibi bizleri de doğrudan etkiliyor. Söz konusu ekonomik gerçekler, işletme maliyetlerimizde ve hizmetlerimizi size ulaştırmak için kullandığımız teknolojilerin fiyatlarında artışa neden olmuştur. Bu durum, operasyonlarımızın sürekliliği ve sizlere sunduğumuz hizmet kalitesini koruma ihtiyacını ortaya çıkarmıştır.

Bilindiği üzere, Artuklu Web™ "Yer Sağlayıcı (Barındırma)" hizmetleri yurtdışı kaynaklı lisanslama ve barındırma hizmeti sağladığından ücretlendirmeler "USD" endeksli sunulmaktadır. Ülkemizde yaşanan değişken kur dalgalanması ve piyasa koşulları nedeniyle 01 Temmuz 2023 tarihinde Hosting ve diğer yer sağlayıcı (mail hosting, ssl sertifikaları ve statik IP) hizmetlerinde piyasa koşullarına bağlı olarak fiyatlandırmalarda artış yapılmak üzere değişikliğe gidilmiştir. 

Yer Sağlayıcı (Barındırma) Ücretleri

Ülkemizin içinde bulunduğu değişken ve yüksek döviz kuru nedeniyle,
Web Hosting, Mail Hosting, SSL Sertifikaları, Statik IP Adresi hizmetlerinin ücretleri 2023 yılı boyunca sabit "USD" üzerinden sunulacak olup döviz kuru üzerinden ücretlendirme sağlanacaktır. Daha önce belirttiğimiz üzere piyasa koşulları gereği 01 Temmuz 2023 tarihinde belirttiğimiz "Yer Sağlayıcı Hizmetleri" kapsamında sunduğumuz hizmetlere %25 oranında fiyat artışı yapılacaktır. 

Bu sebeple "Yer Sağlayıcı Hizmetleri" kapsamında yukarıda belirtilen hizmetlerin satış ve aktivasyonu sadece 1 yıllık olarak sağlanacaktır.

Yazılım ve Lisans Ücretleri

Artuklu Web™ hizmetleri arasında yer alan tüm paket yazılım, sektörel yazılım, alan adı kaydı, yazılım lisans ücretleri hizmetlerinde ise 01 Temmuz 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere %25 oranında fiyat artışı sağlanacak, ancak fiyatlandırmalar "Türk Lirası" üzerinden işlem görmeye devam edecektir. 

 

Bilginize sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Artuklu Web™ Yönetimi