X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar
X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar

wMail E-Mail Hosting Servisi Kullanıma Açıldı!

AnasayfaHaberiniz Olsun.wMail E-Mail Hosting Servisi Kullanıma Açıldı!

Artuklu Web™ olarak, son zamanlarda müşterilerimizden gelen yoğun talep üzerine wMail Profesyonel E-Mail Hosting servisini hizmete sunmaktan gurur duyarız.

Küçük ve Orta çaplı işletmelerin kurumsal e-posta servisini kullanmak üzere hizmete açtığımız wMail servisi ile e-Posta kullanımınıza önem veriyorsanız wMail servisi ihtiyaçlarınıza çözüm bulacaktır. Her bütçeye uygun paketlerimizi inceleyebilir, ürün hizmet sayfasında öğrenmek istediğiniz tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

wMail hizmetini kullanabilmeniz için bir alan adına yani; sirketadiniz.com veya sirketadiniz.com.tr sahip olmanız gerekiyor. Bir alan adınız yok ise; wMail paketlerinden birini satın alırken "Yeni bir alan adı kaydedeceğim" seçeneğini, bir alan adınız var ise;  "mevcut alan adımı kullanacağım" seçeneğini seçerek sipariş verebilirsiniz. Mevcut alan adınız üzerinden işlem yapacaksanız aşağıda belirttiğimiz NameServer bilgilerini alan adını yönettiğiniz panel üzerinden güncellemeniz gerekmektedir.

wMail Profesyonel e-Posta Paketlerini incelemek için tıklayın!

NameServer (NS) Bilgileri:

ns1.artukluhosting.com

ns2.artukluhosting.com

wMail Nedir?

• wMail artukluweb.com.tr tarafından bulut (cloud) altyapı mimarisi üzerine kurulmuş e-mail servisidir. wMail kullanıcıları diledikleri platformdan e-posta hesaplarına erişebilir ve iletilerini yönetebilir. 

wMail ile işletmeme özel mail hesabına sahip olabilir miyim?

• EVET, wMail işletmenize özel mail hesapları oluşturmanıza ve yönetmenize olanak tanır.

wMail ile e-posta hesaplarımı akıllı telefon ve tabletlerden kontrol edebilir miyim?

• wMail ile iPhone, iPad, Android ve Windows Phone7 cihazlarınıza kurulumu yapabilir ve kolayca maillerinizi yönetebilirsiniz.