X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar
X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar

Artuklu Web Yenilendi!

AnasayfaHaberiniz Olsun.Artuklu Web Yenilendi!

Artuklu Web™ olarak, siz değerli müşterilerimize daha iyi bir hizmet verebilmek adına kurumsal web sitemiz artukluweb.com.tr %100 Güvenli, Geniş Hizmet ve Ürün Yelpazesi ile Online Ödeme imkanı sağlayan arayüzü ile yayın hayatına devam ediyor.

Sitemiz üzerinden ister Kredi Kartı, ister Havale / EFT ödemenini seçerek satın alacağınız Hosting, Domain ve Diğer hizmetler için anında aktivasyon imkanı sağlıyor.

Hızlı, Güvenli ve Yüksek Performans Cloud Sunucularımızda her işletmeye uygun Hosting Paketleri, Alan Adları, SSL Sertifikaları, Toplu Sms Çözümler, E-Ticaret Paketleri, Özel Web Paketleri ve Sektörel Web Paketleri ile Dijital Ortamda her zaman bir adım önde olmanızı sağlıyoruz.

Web sitemiz üzerinden Müşteri Hesabı Oluşturup / Giriş Yaparak destek bildiriminde bulunabilir, sorunlarınıza anında çözüm bulabilirsiniz. 7/24 hizmet veren Teknik Destek Ekibimiz oluşturmuş olduğunuz destek bildirimlerine en geç 30 dk içerisinde cevaplıyor.

Uygun Fiyat Garantisi kapsamında bölgenin "Domain ve Hosting Lideri" olma yolunda büyük başarılara imza atmayı hedefleyen firmamız, "Dijital Ortamda Gerçek Çözümler" sloganı ile Dijital Dünyaya adım atmanızı sağlayacak. Yılların bilgi ve tecrübe birikimi ile kurulan firmamız sizlere hizmet vermekten onur duyacaktır.

Artuklu Web Yönetimi